Най-голямата фирма за мартеници в Югозапада стартира Новата 2018 с нови промоционални отстъпки!

 

С нови промоционални 2 % отстъпка са продуктите в „Martenicite.bg“ от този месец. Само през януари 2018 година най-голямата фирма за производство и пласмент на мартеници в Югозапада пуска допълнително още 2% отстъпка към вече съществуващата такава от 50% за пазаруване на едро.

Междувременно поради бързо развиващата се дейност на фирмта, „Martenicite.bg“  предлагат все повече възможности за работа като продавач-консултант и търговски представител в множеството им обекти в София, без да спират да работят и на консигнация. Верни на стила си, и през 2018 година „Martenicite.bg“  залагат на качествено отношение и коректно бизнес-партньорство, предоставяйки на партньорите си в бизнеса всичко необходимо, за да се развиват пълноценно. 

IMG_9293-2200x1466

Промоционалните отстъпки важат и за трите начина на партньорство с „Martenicite.bg“ независимо дали пазарувате на едро  количества и видове по свое желание, дали закупувате готов и вече нареден стелаж, или работите на консигнация.

„Martenicite.bg“ е онлайн магазин за продажба на мартенички на едро, а зад името гордо стои една от най-успешните фирми за производство и пласмент на български мартеници, изработени в етно стил и изцяло от български материали.

IMG_9257-2200x1466

Вече 13 години фирмата съхранява традициите, стари колкото България. Създадени от спонтанно родила се идея, днес „Martenicite.bg“ са етикет за качество, индивидуалност, креативност, подход и уважение при съвместна работа с бизнес партньори и клиенти.

 

Comments

comments

About Велислава Янакиева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

юзу_блград

Церемония по удостояване на проф. д-р Лилия Илиева със званието „Почетен професор“

На 22 март 2018 г. (четвъртък) от 11:00 часа в зала 114, Учебен корпус 1 ...