Игра на виртуален футбол в Уинбет? Да, възможно е!

Убедени сме, че много хора са чували термина „виртуален футбол“, тъй като той набра изключително голяма популярност в последните години. След като той се превърна в хит, би било доста необичайно един казино фен да не знае за нея. Преди да продължим със статията, ако желаете да се запознаете малко по-подробно с букмейкърския сайт, който препоръчваме ние, можете да го направите, преди да продължите с четенето, като погледнете това ревю на Winbet.

Какво представлява виртуалният футбол?

 Това е анимирана версия на играта на футбол в реалния живот! Точно като в Евро или Световната купа протичат предварително обявени футболни срещи между тимовете. Резултатите от мачовете се решават от генератор на случаен принцип, като разбира се, биват съобразени с възможностите на екипите и други важни фактори. За разлика обаче от живите игри, виртуалните са значително по-кратки, като видеото съдържа само най-важните моменти от мача – голове, дузпи, червени картони, фалове. Времетраенето на една среща е около 5 минути, а залозите си можете да направите преди стартирането на играта – времето между края на предния кръг и началото на новия (този, който ви интересува). Все пак, мислете бързо – имате само няколко минути за залагане.

Освен всичко, имате избор дали да направите залог на Световна или Евро купа. В различните турнири правилата са еднакви, но отборите не са. Според нас няма голямо значение точно на кой от двата типа турнири залагате – това зависи изцяло от вашите предпочитания и вкус.

 

За да бъде още по-реалистична, създателите на играта са помислили и за различните тенденции в определените сезони – във всеки такъв играчите са в по-добра или съответно по-лоша „форма“, като някои се справят блестящо, докато други – не чак толкова. За това е важно да ви дадем един доста полезен съвет: както при футболът с живи спортисти, така и при виртуалния, не залагайте на първите няколко игри. Първо изчакайте и вижте как се справят играчите в този сезон, има ли специфични условия и фактори, които трябва да вземете в предвид и кои са тънкостите и отличителните черти на играчите в състезанията. Именно заради това букмейкърите изготвят статистики на предните мачове – винаги е по-добре да бъдем подготвени и наясно със ситуацията. Не забравяйте обаче, че въпреки всичко, никога не можете да бъдете напълно сигурни какво предстои в мачовете.

 Къде мога да играя?

 Виртуалния футбол може да бъде открит в доста от онлайн казината, като нашето лично мнение и препоръка е да играете в сайта на Уинбет. Там освен че имате възможността да залагате на най-популярния спорт, имате опцията на изберете и други виртуални спортове, като баскетбол, конни надбягвания, тенис, моторни спортове, гонки с кучета и бейзбол. Доста букмейкъри всъщност не могат да предложат живо предаване от мачовете, на Уинбет не е един от тях – на платформата им можете да гледате в реално време всеки един виртуален мач. Според нас това е един огромен плюс, който накланя везните на изключително много залагащи към сайта именно на този букмейкър. Как се играе, кои са видовете виртуален футбол и какви са съветите, които бихме искали да ви дадем – четете до края, за да разберете.

Подбирайте букмейкърите, с които работите, винаги проверявайте лиценза, мненията, ревютата и рейтинга – винаги е по-добре да бъдете подготвени и информирани, преди да правите каквото и да било. Пожелаваме ви успешни залози и много печалби на игра на виртуален футбол!

 

 

Благодарим за вниманието и времето, което отделихте, за да прочетете именно нашата кратка статия за виртуалния футбол. Надяваме се да сме били максимално ясни и да сме ви разяснили всичко, което имате нужда да знаете. Напомняме ви да внимавате, когато залагате – бъдете отговорни и играйте за свое собствено удоволствие.

Comments

comments