Здравето е родолюбие! По покана на кандидат-кмета Иван Ризов водещи медицински специалисти ще преглеждат безплатно в Благоевград

70967411_436252107021864_3947730004846051328_n

Здравето е родолюбие! По покана на кандидат-кмета на ВМРО Иван Ризов и кандидата за ОбС Теодора Мичева водещи специалисти преглеждат безплатно в Благоевград.

Водещи медицински специалисти от София ще гостуват в Благоевград и ще извършат безплатни консултации за захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром, заболявания на щитовидната жлеза, артериални хипертония и други.

Кампанията „Здравето е родолюбие” се организира от кандидат-кмета на Благоевград от ВМРО – БНД Иван Ризов и кандидата за общински съветник от същата партия Теодора Мичева.

Прегледите ще бъдат на 20 октомври от 13 часа до клуба на ВМРО-БНД в Благоевград /до Ларго МОЛ/.

„Заболелите от захарен диабет в световен мащаб се увеличават. Една от причините е в начина на живот на хората, а не само генетичната предразположеност. Стресът, заседналият начин на живот, нездравословното хранене, тютюнопушенето също допринасят за развитието на диабета. Специалистите съветват винаги да следим индекса на телесната си маса. Затова ние от ВМРО организираме безплатни прегледи за жителите на община Благоевград. Нека всеки, който има желание, да дойде на 20 октомври пред клуба на ВМРО-БНД и ще получи безплатна консултация от водещите столични специалисти”, коментира кандидатът за общински съветник Теодора Мичева.

Тя, кандидат-кметът Иван Ризов и останалите кандидати за общински съветници от листата на ВМРО – БНД ще продължат да канят в Благоевград водещи столични специалисти, които да правят безплатни медицински прегледи на жителите на общината.

 

 

Comments

comments