Заседаниято на Общинския съвет на Благоевград започна със скандал!

download

Заседаниято на Общинския съвет на Благоевград започна със скандал!Председателят на ОбС Радослав Тасков отстрани от работата на местния парламент Андон Тодоров – съветник и лидер на партия „Зелените“ в Благоевград. До тази крайна мярка се стигана, след като Тодоров взе думата за изказване без да му бъде разрешено, както предвижда правилникът за работа.

Андон Тодоров бе предизвикан от изказване на Василка Колчева, директор на ОДЗ „Усмивка“. От името на директорите на детските градини в Благоевград тядекларира, че изказването на Андон Тодоров, направи преди време за ситуацията в детските градини в областния град, е манипулативно и обидно за педагозите. Колчевазаяви, че „децата в детските градини не пият вода от бидони и от една и съща пластмасова чаша“.

Андон Тодоров оспори изказването на Василка Колчева и посочи, че върху   директорите на детските градини се оказва натиск.

Председателят Радослав Тасков поиска Андон Тодоров да напусне заседателната зала, но съветникът отказа, заради което Тасков извика охраната.

Comments

comments