Започна запълването на огромната дупка на паркинга зад „Билла“ в Благоеврад

AF961F1A-7B9E-4D44-A3FC-6AE204C5D335

Днес започнаха строително-ремонтите дейности по реконструирането на пътната настилка на паркинга зад магазин „Била“ в Благоевград.

Припомняме,че на 12 декември 2018 година, камион пропадна в разбита шахта на въпросния паркинг, което доведе и до сриването на пътната настилка.

Материала от 12.12.2018 можете да видите ТУК.

Веднага след инцидента се обърнахме към Община Благоевград със запитването, кога ще бъде оправен и реконструиран големият участък от паркинга.

В отговор получихме, че е изготвено конструктивно становище след направен оглед на мястото. Като строително-монтажни работи ще настъпят при подходящи метеорологични условия.

Нашият екип продължи да следи случая, като многократно проверявахме до къде се е стигнало с отстраняването на проблема, застрашаващ безопасността на гражданите на Благоевград.

Месец след инцидента мерки все още не бяха предприети за отстраняването на проблема.

Вижте повече ТУК.

Два месеца след сриването на пътната настилка и видимо подобряването на метеорологичните условия, резултати все още нямаше.

Можете да видите материала ТУК.

Три месеца по-късно обаче, вече има действие и най-накрая бяха предприети необходимите мерки за отстраняване на проблема, с който жителите, живеещи в близост до паркинга, бяха принудени да се сблъскват с него цели 3 месеца.

Comments

comments