Задържаха извършителя на убийството в Кюстендил

арест


Задържан е 19-годишният кюстендилец, заподозрян като извършител на убийство в града вчера. Около 11.30 ч. снощи е докаран в ОДМВР – Кюстендил, от майка му. До момента са задържани 12 души, съпричастни към случая. Работата по случая продължава активно екип от криминалисти, разследващи полицаи и под прякото ръководство на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил, съобщи ст. комисар Е.Стамболийски тази сутрин.

Припомняме, че вчера сутринта при възникнало сбиване пред заведение в центъра на Кюстендил между група от около 20 души е починал мъж – той е смъртоносно наранен с нож в областта на сърцето, други петима с различни наранявания са настанени в кюстендилската болница за оказване на медицинска помощ. По-късно двама от тях са закарани за лечение в столично здравно заведение.
Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в Кюстендил вчера в 7.23 ч. Предприети са незабавни специализирани полицейски действия по установяване и задържане на участници в инцидента.Вчера бяха задържани 8 души. Започнато е досъдебно производство, работата на разследващя екип се осъществява под прякото ръководство на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Comments

comments