Интересен уъркшоп по актьорско майсторство се проведе в Мястото – Младежкото пространство в Благоевград

денис

Първият уъркшоп по актьорско майсторство, организирана от Денис Никифоров и екипа на „Magic Art“ се проведе в младежкото пространство в Благоевград- „Мястото“ вчера.

Събитието събуди голям интерес в младите хора и изправи всички пред малки театрални предизвикателства. Ръководителят на мероприятието Денис Никифоров започна с интересна презентация, в която представи повече информация за себе си и за театъра. На гостите им беше обяснено, че да бъдеш актьор изобщо не е лесна задача. Малко по-късно всеки един от тях имаше възможност да се увери сам в това, като за целта Никифоров бе подготвил и специални упражнения.

След двучасово запознанство с новото начинание на Денис Никифор всеки един участник получи и домашна работа, която трябва да изпълни до следващата среща на 6 август. Запленени от театралното изкуство, младите актьори решиха да не напускат „Мястото“ веднага след края на уъркшопа и останаха още 30 минути, за да научат още неща за театралния свят на Денис Никифоров.

Целта на Денис за създаване на уъркшопа през лятото е свързана с предаването на нови знания на млади актьори за театъра, концентрация на внимание, дишането, правоговор и етюди. След петте занимания всеки участник в уъркшопа ще има възможност да се включи в организирани театрални групи, а в края на лятото ще бъдат раздадени и сертификати за участие.

денис1денис2

Comments

comments