Второкурсници от Югозападния университет „Неофит Рилски“ организират благотворителен базар

Изработка на картичките

Студентите от втори курс на специалност „Връзки с обществеността“ организират благотворителен базар – едно специално събитие в помощ на децата от Преходното жилище в Благоевград. „Дай малко, направи много!” е мотото, с което стартира инициативата в Югозападния университет за първи път тази година. Студентите и техният курсов ръководител са обединени от идеята с малки усилия заедно да сътворят нещо голямо.

На 11 декември 2018 г. от 10:00 часа пред кафе Бонтон /на третия етаж в УК1/ ще се продават благотворително ръчно изработени картички и сувенири, баница с късмети и коледни сладкиши, направени от младите PR-и, техни преподаватели и приятели. Базарът ще продължи като част от коледната програма на Община Благоевград  на 12.12.2018 г. от 12:00 часа, пред  МОЛ „Ларго”: http://www.blgmun.com/cat70/Kulturen-kalendar/.

Подготовка за събитието, екипната организация, взаимоотношенията със заинтересованите страни и деловата кореспонденция с външните публики са част от практическите занятия по дисциплината „Основи на връзките с обществеността“. Организаторите апелират събития като това да станат част от обичайния студентски живот и начин на мислене на всеки.

Изработка на картички5

 

Comments

comments