Волен Сидеров: Влизам в битката за София като кандидат за кмет

d752864a11ffda9dfb09c480a174ef05

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви официално, че влиза в битката за кмет на София, съобщава БТА. Той съобщи решението си пред журналисти на протест на членове и симпатизанти на „Атака“ пред Съдебната палата против предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман от съдия Калпакчиев.

„Влизам в битката за София като кандидат за кмет с една много силна листа от хора с постижения в спорта, представители на културата, активисти на „Атака“, заяви Сидеров. Той очаква по-висок резултат на „Атака“ като брой съветници не само в София, но и в страната.

„Ще покажем, че желанието на някои бивши коалиционни партньори да занулят „Атака“ е просто преждевременно и несъстоятелно“, коментира Волен Сидеров. Той уточни, че ще бъде кандидат на „Атака“, тъй като като основател на партията не било естествено и нормално да търси т.нар. независимост.

Сидеров заяви, че ще прекрати гей парадите в София, ще настоява в софийския бюджет да има прозрачност, да се направи ревизия за какво се харчат парите и всеки гражданин да има възможност да види за коя поръчка какви пари отиват и в коя фирма, на първо място за него ще бъдат крайните квартали, където, по думите му, живее огромна част от населението на София.

Снимка: БГНЕС

Comments

comments