Виртуалният свят на Winbet

winbet-virtualni-sportove

В наши дни технологиите претърпяват истински разцвет на развитието си. Изключително много се набляга на внедряването им в най-различни ниши, които представляват разнообразни индустрии. Голяма част от иновациите се срещат онлайн. Това ги прави достъпни за мнозина, понеже вече доста хора използват Интернет ежедневно. По този начин те се докосват до необятните възможности, които мрежата им дава. Много от предназначенията на новите технологии се срещат в хазартната индустрия и в частност онлайн букмейкърите. Те не само внедриха много нови неща по сайтовете си, но и участваха в разработването им. Едно от тези неща прехвърля всички онлайн залагащи в един виртуален свят. Такъв, в който възможностите са разнообразни и емоцията завишена. Става дума за виртуалните спортове, които навлизат все по-сериозно в този бранш, а един от водещите сайтове, които предоставят подобни опции, е Winbet. Българският бранд все още се налага на пазара у нас, но определено надминава всичките си конкуренти с предложенията за виртуални спортове.

 

Какво са виртуалните спортове?

Може би всеки от вас поне веднъж е опитвал някоя спортна игра на компютъра си или някоя конзола за игри. Точно подобен тип игри наподобяват и виртуалните спортове, които могат да се видят в сайта на Winbet. Когато играете на някаква компютърна игра, вие се изправяте срещу друг човек или срещу самия компютър. В много игри обаче съществува опцията за стартиране на двубой, при който участниците се управляват от компютъра. По този начин се симулира едно спортно събитие, което завършва на случаен принцип. По същия начин функционират и виртуалните спортове. Те се генерират автоматично от компютърен софтуер, който симулира редица събития. Всички те завършват при резултат, генериран на случаен принцип.Тази технология вече е позната на доста букмейкъри. Кои са компаниите у нас, които предлагат подобни залози, може да разберете в специализирания портал за букмейкърски ревюта и анализи на Efirbet. Въпросът е там, че при водещите букмейкъри предложенията са почти идентични, но има един от тях, който се откроява и ние вече го споменахме няколко пъти – Уинбет.

 

Виртуалните спортове на Winbet

В сайта на родния букмейкър виртуалните предложения са издигнати на пиедестал. Това е така, понеже брандът предлага не една, а цели две платформи за виртуални спортове, които включват някои идентични, но и различни опции. От компанията явно са решили да засилят позициите си в тази област от онлайн залозите и да преборят конкуренцията. Определено го правят, понеже сравнение с водещия британски и световен букмейкър Bet365 показва, че родният букмейкър е с много по-добри предложения за виртуални спортове.   Предложенията на Уинбет за виртуални спортове се изразяват с разнообразни опции за залози, които всеки един потребител на бранда може да постави. Двете платформи предоставят редица опции на всеки един клиент. Това прави Уинбет толкова атрактивен. В техния сайт всяко едно виртуално събитие се предоставя с картина, която наподобява компютърна игра. Самите виртуални събития представляват компютърни симулации на случаен принцип. Няма спор обаче, че са доста атрактивни, особено с картината в реално време. Тя е много важна, понеже добавя необходимата тръпка за всеки един играч, който ще отдели време за виртуалните спортове. Има някои букмейкъри, които не предлагат подобно видео за своите виртуални спортове, което определено отнема от емоцията им. Съществуват дори букмейкъри като Betfair, при които виртуалните спортове изобщо липсват за нашата страна. Точно затова Winbet преборва всякаква конкуренция и заема лидерското място за предлагани залози на виртуални спортове.

 

Видове виртуални спортове в Winbet

 

winbet-vidove-virtualni-sportove

Няма как да не споменем и различните видове виртуални събития, които са налични в платформата на родния бранд. Както вече споменахме, той разполага с две платформи за подобни игри, намиращи се в секциите “Виртуални” и “Виртуални+”. Общото при двете е, че за всеки спорт предоставят видео и опции за залози на добри коефициенти. Виртуалните спортове, които са налични и в двете платформи, са футбол, конни надбягвания и кучешки гонки. Това са общите неща, но има и спортове, които са характерни само за един от двата раздела. Такива са например тенис и баскетбол, но има още и спортове като тенис на маса, стрелба с лък и автомобилни състезания.

 

Интересното за подобен тип спортове е, че те абсолютно наподобяват истинските събития и по този начин копират възможностите за залози. Например, ако на даден баскетболен мач може да се заложи за хендикап резултат или общ брой точки, то във виртуалния баскетбол тези опции също ги има. И не са единствените, защото доста от основните пазари, които се срещат при реалните събития, са налични и при виртуалните. Хубавото на последните е, че се извършват максимум в рамките на 3-4 минути, което изключва дългото чакане за узнаване на крайния резултат. Платформата на Winbet предоставя доста различни опции, с което надминава и друг водещ български бранд в лицето на Efbet. Уинбет симулира виртуални шампионати и турнири за спортовете, при които такива са възможни, като показва и статистика за конкретния спорт и шампионат. Това ги прави предпочитан избор за мнозина.

 

Вече сте наясно с виртуалните спортове и в частност тези, които Winbet предлага. Разказахме ви за тях, понеже те са най-разнообразни за българските играчи и предоставят най-различни опции. Вярваме, че всеки един би избрал най-доброто в това отношение. Още много може да се говори за виртуалния свят на Winbet, но повече информация за спортовете и как да се докоснете до тях от първо лице ще намерите в сайта на Efirbet. Важното засега е, че вече сте наясно с предложенията и различните видове спортове, на които да се насладите. Тази област в букмейкърската индустрия ще заема все по-стабилни позиции и определено има накъде да се развива. Все пак съществуват доста разнообразни спортове, които могат да се пренесат във виртуалното пространство. Всичко е въпрос на време.

Comments

comments