Випуск 2018 на ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев се дипломира

2527_1

22.06.2018г. – един изключително вълнуващ ден за зрелостниците на ПМГ „Яне Сандански“! Ден, изпълнен със сълзи от радост и с усмивки! По интересен и различен начин премина днес в Дома на културата тържествената церемония, в която зрелостниците на ПМГ „Яне Сандански“ получиха своите дипломи за завършено средно образование. С прочувствено слово към абитуриентите се обърна директорът на училището – г-жа Елка Божикова, като изрази своята увереност, че много от завършващите дванадесетокласници успешно ще посрещнат предизвикателствата на живота.

Ръководството на ПМГ връчи благодарствени писма на родители за високите постижения на децата им през гимназиалния етап на обучение.

В присъствието на гости, родители, учители и ученици абитуриентите посетиха последния си учебен час преди да си кажат „Сбогом“ с ученическата скамейка и да поемат по пътя на живота, като за поредна година грамоти за отличен успех получиха голяма част от зрелостниците. Пожелаваме ви попътен вятър в морето от нови преживявания!

Comments

comments