/ВИДЕО/ В ж.к. „Запад“ започна изграждането на сондажни кладенци и поливни системи за зелени площи на територията на община Благоевград

 

 

 

Стартира изграждането на сондажни кладенци и поливни системи за зелени площи на територията на община Благоевград

Започна строително-монтажна дейност за изграждане на два броя сондажни кладенци в ж.к. „Запад“ от предвидените общо 5 броя на територията на общината. Два от тях ще бъдат изградени в квартал „Струмско“ и един ще бъде позициониран край алеята на парк „Бачиново“.

Бизнесменът Константин Обецанов от Банско е изпълнителят на обществената поръчка за изграждане на 5 броя сондажни кладенци и 5 броя поливни системи за зелени площи на територията на община Благоевград. Фирмата ВИП – 2004 ЕООД (собственост на К.Обецанов) е била единствен кандидат за изпълнение на обществената поръчка. Стойността на поръчката е 279 955.83 лв. без ДДС.

Обществената поръчка включва : Изпълнение на строително-монтажни работи за изграждане на 5 броя сондажни кладенци – 5 броя входни шахти, доставка и монтаж на 5 броя помпи) и 5 броя поливни системи (5 броя шахти, турбо разпръсквачи и електрически табла) за зелени площи на територията на община Благоевград, доставка и монтаж на оборудване по проект „LYSIS“ – Съвместни действия за разработването и прилагането на нови технологии за оптималното управление на водните ресурси в градската среда“ по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A „Гърция – България“ 2014-2020 г.“

Фирма ВИП-2004 ЕООД с управител Георги Обецанов не за първи път печели поръчка, възложена от община Благоевград.

През септември 2015 г. фирмата на бизнесмена от Банско подписва договор за обществена поръчка с предмет на дейност за озеленяването и направата на спортна площадка на парк Еленово (бившият стадион). Обхватът на обществената поръчка е включвал – изграждането на 3 броя детски площадки, комбинирана спортна площадка, включваща фитнес уреди, озеленяване, кътове за отдих, Ел. и ВиК – проектиране и СМР. Стойността на поръчката е била 426 989.75 лв. без ДДС.

sondaj

 

sondaj2

Comments

comments