(ВИДЕО) „Сблъсък“ между Чуколов и Каракачанов в кулоарите на НС

„Сблъсък“ между вицепремиера Красимир Каракачанов и депутатът от Атака Десислав Чуколов стана в кулоарите на парламента. Това се случи след края на изслушване на военния министър в парламента, по време на което той отговаря на въпроси на „Атака“ за продажбата на военни имоти.

„Краси, ела да си говорим. Защо не ми отговори на въпросите?“, пресрещна Чуколов министъра на отбраната в кулоарите.

„С теб няма да споря. Шоу няма да правим“, заяви министърът.

Каракачанов хиперболизира, иронизира. Преценил е такава тактика да предприеме, но да не отговори на конкретните въпроси. Това заяви преди това Десислав Чуколов пред журналисти в парламента. Той се надявал на тези конкретни въпроси някой ден военният министър да отговаря пред прокуратурата и пред съда, защото това е ощетяване на държавата. „Той на няколко пъти обърка имотите, нарочно го направи, за да излезе несъответствие“, посочи още Чуколов. По думите му тези имоти са продавани в пъти по-евтино и подписът на Каракачанов стои под тези сделки. Той каза, че има заповед с подписа на Каракачанов, с което се командироват български войници в хотела на Валери Симеонов.

В този момент депутатът Павел Шопов се намеси: „На главния прокурор, той ще проверява сделките“. От своя страна Красимир Каракачанов му отговори: „Стига вика, бе, Шопов. Шопов, моля те, изкъпи се най-накрая“.

Източник:banker.bg

Comments

comments