/ВИДЕО/ Пропадна новопоставената пътна настилка на булевард „Св.Димитър Солунски“

 

 

Екипът на „Благоевград нюз“ получи сигнал от граждани за пропаднала пътна настилка на булевард „Св.Димитър Солунски“ в близост до ж.п. гарата на Благоевград

По сигнал на наши читатели репортер на информационна агенция „Благоевград нюз“ посети булевард „Св.Димитър Солунски“ до ж.п. гарата. На място проверяваме дали има образувани неравности върху новоположената пътна настилка след ремонтните дейности на улица „Марица“.

При направената проверка установихме, че има образувани неравности върху пътната настилка. Апелираме, компетентните органи да вземат адекватни мерки за отстраняване на нередностите върху пътното платно. Трафикът на булеварда е интензивен и в следствие на влошените метеорологични условия се създава предпоставка за разрастването на образуваните неравности, както и възможността за пътно-транспортни произшествия.

Екипът на „Благоевград нюз“ ще продължи да следи казуса и ще уведоми читателите си какви мерки са взети от компетентните органи за отстраняването на проблемните неравности върху пътната настилка.

 

 

Comments

comments