Веселин Марешки: Хората ни познават по делата и пак ще ни гласуват доверие

„Така ще работим и занапред – в полза на това българите да живеят по-богато, по-сигурно и по-спокойно“
Снимка: БГНЕС

„ВОЛЯ е партия, която хората познават по делата й, а не по празните обещания. Затова избирателите ще ни дадат шанс отново да работим за тях, те виждат какво сме направили. Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ събира все повече привърженици, а според някои социолози сме трета политическа сила. Преди няколко седмици призовах предизборната надпревара да бъде състезание на идеи и дела, които партиите са реализирали за гражданите до момента, а не на повтаряни с години едни и същи послания в бъдеще време, на които никой вече не вярва“, заяви зам.-председателят на НС Веселин Марешки.

Лидерът на ВОЛЯ посочи, че благодарение на отговорното поведение на парламентарната група, са били гласувани всички увеличения на пенсии и заплати в настоящия парламент.

„Така ще работим и занапред – в полза на това българите да живеят по-богато, по-сигурно и по-спокойно. Няма да се откажем от идеята за верига от държавни бензиностанция, защото цените на горивата влияят върху всички стоки и отрасли. За нас е изключително важно всеки да има достъп до справедливи цени на горивата“, категоричен е Марешки. Според него хората все повече одобряват позициите на ВОЛЯ и показателен факт за това е, че само за два месеца над 300 000 българи подкрепиха идеята за безплатни лекарства за ученици на 18 г., които ходят редовно на училище и за пенсионери над 65-годишна възраст.

Източник: eurocom.bg

Comments

comments