Важни неща, които трябва да знаете при регистрацията в спортния букмейкър Bet365

Много често откриваме, че правенето на регистрация в платформата на даден букмейкър има някои основни специфики. Преди да предприемем тази стъпка, искаме да обърнем внимание на определени подробности. Препоръчваме винаги да следите някои от основните изисквания.

На първо място винаги бъдете сигурни, че даденият букмейкър е лицензиран и ви гарантира прозрачност на условията и защита на личните данни. След това трябва да се запознаете с наличието на SSL сертификат – катинарчето в адрес линията на вашия браузър. Последният гарантира, че връзката между нашето устройство и сървърите на бранда е защитена. Тук ще открием всички стъпки за регистрацията в Бет365 е показана от Silentbet и не трябва да забравяме, че тук са посочени всички необходими стъпки за правенето на активна регистрация.

Защо обаче е необходимо да се запознаем с всички тях? Това е единственият начин да разполагаме с активен профил и да имаме пълен достъп до всички предложения на бранда. Може би мнозина обръщат внимание на факта, че освен измислянето на оригинално потребителско име и парола, често трябва да поставят и своите лични данни.

Обикновено това е нещо, което може да притеснява потребителите, все пак онлайн платформи като тези на социалните мрежи, все по-често откриваме, че същите са често обект на нападение от хакери и понякога изпускат доста големи количества данни. Това обаче няма да се случи при букмейкърите, особено след като са получили лиценз за работа. Това е гаранция, която дава пълна сигурност на всеки един клиент. При пропуски, това означава както солидни и свирепи глоби, така и доста други санкции, включително и забраната за  работа.

Не е трудно да открием, че една от най-важните точки,  която тормози повечето клиенти, е верифицирането на профила. Това е процес, в който се изисква от всеки един клиент да предостави или изпрати снимка, която потвърждава неговата идентичност. Ако разгледаме подробно анализа, най-вероятно няма да е трудно да открием и изпълняването на тази операция. Тук обаче искаме  да обърнем внимание на причината и изискването, което така или иначе не се налага от самия букмейкър, а от комисията по хазарта.

Причината това да е една от много по-скромните стъпки за един бранд, е фактът, че все пак личните данни трябва да бъдат неприкосновени. Букмейкърите са съгласни с вас, особено лицензираните и точно по тази причина ще предложат най-високите и известни защитни линии, с които да ги пазят. Ако сте обърнали внимание на лиценза, той  изрично посочва, че те не могат да се предоставят на абсолютно никого, включително и на трети лица освен ДАНС и НАП. Те могат да ги изискват, но реално нека се замислим – те могат да ги получат от всяка една институция без никакви затруднения.

Другата причина е, че по закон  в страната играчът трябва да е на навършени 18 години, следователно от вас ще се изисква да предоставите документ, който дава точно тази информация. Всичко останало не е от особено значение за нито един букмейкър. С правенето на тази стъпка имате достъп до всички функции и опции, но ако сте подали грешни данни, то тогава няма шанс да имате достъп до каквото и да било. Избраният метод е и защита, особено след като в днешно време можем да открием, че всеки може много лесно да се сдобие с ваш документ за самоличност или поне да знае имената ви и рождената дата, но всичко останало остава напълно неприкосновено. И докато се забавлявате на територията на лицензирани брандове, няма да имате никакви проблеми.

Разбира се, всички останали изисквания са далеч по-лесни и няма да ви затруднят по никакъв начин, особено след като са описани с примери в платформата на анализаторите и нека не забравяме, че същите предоставят дори подсигурен линк, както и възможност за помощ, ако имате такива, впрочем самият оператор също ще е на линия при нужда от съдействие, което е повече от добра новина.

Comments

comments