В София започна Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“

images

От днес  до 16 февруари София отново посреща гости и участници в най-престижния туристически форум у нас – Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“. 380 компании от 25 страни се представят със свои щандове. Ще бъдат представени над 60 дестинации и туристически региони – познати и не толкова познати, повече от 50 събития са предвидени в съпъстващата програма: дискусии, представяне на лидери в бранша, новости в  травъл технологии и много други. Очакват се над 20 000 души да посетят изложението.

Турция, Гърция, Испания, Хърватия и Тунис са сред най-предпочитаните дестинации за летните почивки на българите. Европейски маршрути допълват предложенията на туроператори от Великобритания, Германия, Италия и Унгария.

Сред предложенията за пътувания до екзотични дестинации са фирми от Малдивските острови, Индия, Виетнам, Мексико, Обединените арабски емирства.

Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“ е доказана възможност за показване на новостите в туристическата индустиря; за обмен на актуална информация за тенденциите на туристическите пазари – в България, на Балканите и по света; за установяване на ползотворни контакти и изграждане на перспективни партньорства.

За първи път през  на тазгодишното изложение може да се види зона за Медикъл & СПА туризъм с най-новите предложения на специализирани центрове за балнеотерапия и възстановяване.

Специално място е отделено и за винените дестинации, на които  талантливи винари представят изби с отлежало вино и споделят идеи за нови акценти в туристическите маршрути.

Сред участниците са представители на  бизнеса от Благоевградска област и общините Банско, Сандански, Петрич, Разлог, Кюстендил.

Утре ще станат известни носителите на наградата Ваканция/СПА Експо, 2019.

Comments

comments