В новогодишната нощ – празненства на площадите!

download (1)

Благоевград посреща 2019 година на площад „Георги Измирлиев“ с народна музика от Пиринско.  По традиция ще бъде построена специална сцена пред зала „22 септември“  и на нея ще се качат все известни изпълнители. Началото е  в 23.00 часа, а  финалът – в малките часове от първия ден на новата година.

С народна музика и заря ще посрещнат новата година и в Петрич. Веселието е на градския площада, началото – в 23.30 часа. Сред изпълнителите са  Володя Стоянов и Гуна Иванова.

Новата 2019 година община Сандански ще срещне с много музика, танци и заря. Празничният концерт ще започне  в 23.45 часа на площад „България“.

С веселие, музика и заря посрещат Новата година в град Симитли. Въпреки ремонтните дейности на площад „Септември”, общинската администрация уверява, че ще се погрижи това да не попречи на веселото и празнично настроение.

С над 14 часа музика, вино и бабугери Гоце Делчев изпраща 2018 година. В последния ден на тази година програмата ще започне още в 12,00 часа днес на обед на площад „Гоце Делчев”, където ще пристигнат бабугерите от село Мосомище. През целия ден ще има изяви на местни самодейни групи, ще се лее и достатъчно вино за празнуващите.Веселбата ще продължи от 23,00 часа на 31 декември на площад „Македония” и е  до ранните часове на  1 януари 2019 година.

Разлог ще отвори сърцето си за Новата 2019 година с хиляди участници и гости в своя неповторим празник – Старчевата на 1 януари, когато  площадът ще се изпълни със звуци, багри, усмивки. Разложани  са готови за Старчевата, а с всяка година – и много гости се присъединяват към уникалния празник.

Comments

comments