В Благоевград представят на студентите програмата „Заедно в час“, учат ги на ценностите и възможностите в учителската професия

maxresdefault

Среща-презентация и представяне на програмата на „Заедно в час“ ще се проведат в ЮЗУ днес от 15:00 часа, в Аудитория 102 в учебен корпус 1. По време на презентацията ще бъде обяснена програмата и възможностите за кандидатстване в нея, както и перспективите за професионална реализация, които има пред студентите.

Срещата е отворена към обучаващи се във всички специалности, които биха имали интерес да научат повече за Заедно в час и да работят за позитивна промяна в българската образователна система и общество.

„Заедно в час“ е неправителствена организация, обединяваща мотивирани и способни професионалисти, които търсят решения и работят за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование. Дейността на фондацията няма да е възможна без силната ангажираност и съдействието на много хора и организации, които вярват в успеха на всяко дете.

Работата на „Заедно в час“ се осъществява с подкрепата на фондация „Америка за България“, на едни от най-големите и успешни компании в България, на международни корпорации, но и на много индивидуални дарители и съмишленици на каузата от страната и чужбина.

Comments

comments