/СНИМКИ/ Уникален календар с най-красивите места от Неврокопско – в помощ на онкоболни жени

4 (2)

14 хиляди лева е резултатът от традиционната благотворителна вечер, която всяка година през ноември организира Сдружение “Хроника срещу рака”. Тя е шеста по ред и средствата ще бъдат използвани за финансова подкрепа на материално затруднени онкоболни жени от общините Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово, както и за организиране на профилактични прегледи.

2 (3)

Домакин на срещата тази година беше ресторант «Орбел», а в подкрепа на каузата се включиха младите изпълнителки от популярната и единствена в страната дамска рок група D’ VINE. Със свое кулинарно изделие и специално послание дойдоха Коки, Петя, Йоана, Гого и Денис – малки доброволци от Трето ОУ “Братя Миладинови”. С диплом на Сдружение “Хроника срещу рака” ДОБРОВОЛЕЦ НА ГОДИНАТА беше отличена адвокат Мария Икономова, като отличието беше връчено от кмета на Община Гоце Делчев – Владимир Москов.

1 (2)

Продуктите за базара и търга осигуриха заведения, хотели, ресторанти, магазини, читалища, училища, детски градини, социални центрове, майстори кулинари и творци от региона. Представители на бизнеса, активни обществени личности и традиционни дарители – всички те приятели на Сдружение «Хроника срещу рака», имаха възможност да изберат и да наддават за уникални торти, домашни баници, оригинални ястия, авторски бижута, козметика, арт изделия, отбрани питиета, рекламни тениски на гостуващата група, художествени произведения.

3 (1)

Сдружение „Хроника срещу рака“ и тази година ще изненада жителите на региона с календар за 2019 г. с художествени фотографии на Кръстьо Шилев от най-красиви кътчета в родния край. Той отново дари фотосите и дизайна на календара, който е в стил органайзер. Разпространението му също е за набиране на дарения в подкрепа на онкоболните жени.

СДРУЖЕНИЕ ХРОНИКА СРЕЩУ РАКАБЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЖЕНИТЕ, ПОЕЛИ ТЕЖКАТА БИТКА СРЕЩУ КОВАРНАТА БОЛЕСТ! ЖЕЛАЕМ НА ВСИЧКИ СИЛИ И КУРАЖ!

 

 

                                    

Comments

comments