Третият в кметската надпревара Андон Тодоров в подкрепа на Румен Томов: Да последваме примера на Банско и да изметем онези, които убиват Благоевград!

уйй

Да подкрепим независимия кандидат за кмет Румен Томов и в неделя да сложим край порочния модел на управление Камбитов -Тасков, който за 8 г. доведе града ни до крах!

Румен Томов не е политически обвързан, той не е член на никоя политическа партия и подкрепата  на отявлени десномислещи политици и общественици като Ясен Попвасилев , Димитър Арабаджиев,  Адриана Пендева, Асен Давидков и др в инициатилния комитет, издигнал кандидатурата му е доказателство, че този човек няма да робува на ничии партийни интереси и макар да е подкрепен от БСП няма да се превърне в техен лакей!

Р. Томов е опитен бизнесмен, човек , който се ползва с уважение в града ни, който  действа с размах, без да се кланя на никого, затова съм убеден, че ще реорганизира администрацията по най- добрия начин , за да работи тя еднакво бързо и ефективно за всички граждани , а не приоритетно за определени среди и приближени до властта  лица.

Да последваме примера на Банско и да изметем онези, които убиват Благоевград и от младежки областен център го превръщат в едно голямо село.

Ако в неделя не излезем да гласуваме, все едно  изобщо не са провеждани избори в Благоевград. Кликата Камбитов- Тасков разчита на слаба избирателна активност и на апатия  от страна на гласоподавателите, затова нека се обединим и да покажем, че искаме пълна промяна за себе си и за града ни!

Имам думата на Румен Томов, че ще подкрепи и изпълни най- важните акценти в предизборната ми платформа като кандидат за кмет и му вярвам! Нека всички ние да му дадем шанс да развие и изпълни идеите си в името и за доброто на Благоевград!

Андон Тодоров

Comments

comments