ТОП 5 залози на спорт, които лицензираният букмейкър Bet365 предлага у нас

Спортните залози винаги са били в полезрението на спортните фенове, това е удоволствие и радост, която няма как да пропуснем в много отношения, получаваме пълната свобода да предсказваме събития – нещо, което правим всеки ден – и както най-често се досещаме, за награда можем да спечелим някаква награда – най-често парична такава. Впрочем всичко винаги е било лесно, анализаторите го посочват в секцията Bet365 регистрация в лесни стъпки и преди да се впуснем в правенето на нов профил, нека обясним кои са силните страни на този оператор и защо все повече фенове го харесват.

Няма как да говорим за спорт, ако не посочим популярните спортни залози в това отношение, а те никак не са малко. Този бранд се е постарал да ни предложи някои много интересни възможности, без които няма как да останем, но не трябва да забравяме, че ще открием и някои интересни функционалности, които могат да направят нашата игра още по-вълнуваща. Нека обаче се запознаем с разнообразието от спортни предложения.

Няма как да говорим за спортни прогнози,  без да обърнем внимание на футбола. Просто това е невъзможна мисия, особено след като открием, че има достатъчно почитатели, които с голямо удоволствие биха се впуснали в тази посока. Като един от най-гледаните, кралят-футбол винаги има активни първенства през целия сезон. Можем да открием, че северните страни едва сега започват по-сериозните изненади, родното първенство също не трябва да бъде пропуснато, а преди да се усетим, Европа отново ще рестартира ситуацията и ще гарантира доста сериозни изненади.

На второ място поставяме тениса, не само заради присъствието на Димитров и Пиронкова. Това е благороден спорт, който не може да се игнорира толкова лесно. Все пак виждаме на какво са подложени атлетите и когато имаме възможността да се насладим на битка в няколко часа, разбираме и какви усилия са необходими на един професионалист да оцелее. Това е изпитание и за най-добрите, като да не забравяме, че този турнир е в разгара си.

Баскетболът се нарежда на трето място, но не защото не е по-малко интересен от горните дисциплини, а защото по-често феновете следят американската баскетболна асоциация. Проблемът обаче е, че мнозина пропускат и присъствието на европейската, където се раждат особени таланти, да не забравяме, че дори австралийците имат класна лига, която може да предостави много.

Волейболът, колкото и странно да бъде, е спорт с една много специална дарба – позволява на всеки атлет да ускори еволюцията на тялото си и бързо да се превърне в нещо средно между аватар и левиатан. Правилата са особено праволинейни, но не трябва да забравяме, че спортните фенове с удоволствие следят силата и техниката на игра, а и някога имахме един невероятен и майсторски отбор, който правеше доста чудеса. Преди всичко не трябва да забравяме, че клубния европейски волейбол има своите качества.

Последният избор може да ви изненада, но малко по-смело ще поставим електронните спортове. Не защото са успели да изместят спорт като крикета – нарежда се на второ място в класацията за най-гледаните спортове – а защото е един от най-бързо развиващите се. Не е трудно да открием, че последните две поколения предпочитат повече електронните игри, отколкото реалните спортове.

Това обаче не е чак толкова лошо, защото организаторите дадоха много от себе си – привлякоха спонсори, обособиха зали, създадоха брандове и отбори, като всичко това се отрази доста сериозно и някак си спечели вниманието на по-младите поколения. Освен това няма как да избягаме от факта, че самите дербита са повече от вълнуващи, все пак обратите тук се случват доста често.

Не си мислете, че този оператор свършва до тук, портфолиото с предложения е толкова голямо, че може да прекарате около ден-два, преди да знаете какво наистина е пълното предположение. От друга страна не трябва да забравяме и разнообразието от залози, функции за контрол на риска и дори възможността да гледате някои събития на живо от телефона си или от лаптопа. И нека не забравяме една много важна опция, брандът официално разполага с лиценз от Държавната комисия  по хазарта, а той  самият е много важна стъпка за прозрачността и честността на всяка една игра. Впрочем винаги трябва да обръщате внимание на това, ако искате да спазвате така наречената онлайн безопасност.

Comments

comments