Съпругът на Арнаудова: Джипът е служебен

Снимка: Дневник

Съпругът на арестуваната за 24 часа Севделина Арнаудова разказа пред Би Ти Ви, че около 10 човека са започнали претърсване на къщата им снощи като се възмути, че това е станало пред детето им, на което е трябвало да обяснява, че не са престъпници.

 

Делян Димитров посочи, че от къщата са иззети няколко мобилни устройства и пари в брой – евро, долари и рубли, които по думите му останали от техни пътувания в чужбина.

След като по информация от разследването, цитирана от „Нова телевизия“ снощи, бе обявено, че в дома на Арнаудова е открит джип, който се води собственост на фирмата „Аркад“, строител на трасето на „Турски поток“ през България, Димитров посочи, че това е служебният му автомобил. Допълни, че той работи в „Булгартрансгаз“ и по тази линия дружеството е получило от строителя „Аркад“ автомобили на лизинг, които да ползва. Такива били раздадени и на други ведомства, сред които то цитира Агенцията по горите. Обявил на претърсващите, че има и личен автомобил, но информация била разпространена само за въпросния джип.

Comments

comments