Свиневъди и граждани в готовност да блокират пътищата в страната заради Африканската чума

протест


„Започваме гражданско неподчинение ако влязат и избият прасета, които не са болни от никаква Африканска чума“, обявяват вече много от големите свиневъди из цялата страна и получават масово подкрепата на селяни и хора, които все още имат близки по селата, които си гледат по едно две прасета.

Правителството е на път да предизвика безредеци в цялата страна, блокади на пътища, граници и магистрали както и всички фермери в цялата страна да излязат с цялата си налична техника и да направят барикади като в Гърция през месец август. Според публикации в социалната мрежа от Видин до Синеморец и от Златоград до Варна всички хора са солидарни с пострадалите от действията на правителството относно така наречената африканска чума и зоват за масови протести, защото това било измама.

„Няма чума и как така животните като не са болни ще ги убиват, да се махат като не могат да се справят с проблема, защото всички са некадърни. Не искаме оставките само на шефа на БАБХ Дамян Илиев, трябва да си заминават всички начело с най – големият лъжец Бойко Борисов, който откакто е избухнала чумата се покри и не коментира изобщо темата“, предава Новината.бг

снимката е илюстративна

Comments

comments