Струва си да сте с тях! Ето ги най-моногамните зодии

4b093ceb42009b4070ca821ce1ca8c46

Колко ще продължи една връзка зависи от многобройни фактори като характер, разбирания, пасване между партньорите и т.н.. Но от гледна точка на астрологията, някои  знаци са по-предразположени към дългите връзки. Ето кои са най-моногамните зодии  в хороскопа!

Везни

Представителите на знака винаги първо са приятели, след това интимни партньори. Те са отдадени на другия човек, предани са и са винаги готови да му бъдат опора. Правят романтични изненади, разговорите с тях са интересни, могат да бъдат безкрайно очарователни.

Не си падат по изневерите, макар често да си позволяват невинен флирт. За да ви напусне една Везна, значи се е случило само едно  – приели сте я за даденост. Избрали сте хладното и/или грубо поведение пред забавните и сладки моменти.И въпреки безкрайните й опити да възстанови отношенията помежду ви, вие  не сте положили грам усилия.

Телец

Това е една от най-лоялните зодии. Заедно с практичния й характер, представителите й рядко скачат от връзка на връзка. Телецът предпочита дълго да избира, докато намери най-доброто.

Ако имате партньор с такава зодия, той наистина е видял нещо специално във вас и няма намерения да ви заменя. Освен, ако сексът не стане скучен! Макар уравновесени по принцип, в леглото те са страстна и жадна за любов натура. Няма ли страст, няма да има и Телец до вас.

Рак

Те са домошари по природа. Обичат дълбоко и силно. За тях семейството и връзката са свята институция. Те предпочитат да простят и непростимото (макар цял живот да ви го натякват), вместо да прекъснат отношенията.

Единственото, което може да накара тази зодия да потърси друг субект на чувствата, е ако вие спрете да проявявате такива към нея. Душата на Рака буквално умира, ако някой не му показва любов и загриженост.

Риби

В повечето семейства, които са заедно още от училище, единият партньор е зодия Риби. Те са силно предани във връзката и я пазят като безценно съкровище. Никога не започват връзка с идеята да бъде нещо краткотрайно и незадълбочено.

Ако романтичната риба обаче се чувства неразбрана и неоценена, става склонна към изневяра. В този случай, това за нея не е паралелна връзка, а начин за набавяне на тръпка.

Comments

comments