Стратегия за залагане на стойност

ефбет

Залозите, направени в съответствие със стратегията за залагане на стойност, се наричат ​​залози с наднормено тегло или стойността. Тази стратегия най-често се използва от напреднали бестселъри, които вече разбират даден спорт в дълбочина и могат независимо да предсказват резултатите.

Стратегията е да търсите събития, подценявани от букмейкърите и да се опитате да играете в тях.

Така започвайки с Ефбет регистрация продължете да научавате за стратегията за залагане на стойност.

Какво представлява стойността?

Името на стратегията говори само за себе си. Предполага се, че играчът трябва да се опита да противодейства на анализаторите на букмейкърите.

Опитайте да прецените по-точно вероятността от резултата за спортното събитие и, ако букмейкърът е оценил тази вероятност, направете залог.

Стратегията е подходяща само за тези играчи, които редовно наблюдават събитията и са готови да опишат накратко състоянието на всеки отбор или спортист. В противен случай букмейкърът ще бъде в черно.

За да приложите успешно стратегията за залагане на стойност, не е необходимо да залагате само на спечелилия отбор. Може да изберете всяко събитие от линията на букмейкъра: общите или коефициентите също ще работят.

Как действа стратегията?

Вземете два отбора под внимание. Вижте на кого залага букмейкърът и дава коефициент от 1,55. Играчът също така трябва да вярва, че другият отбор не е най-силният отбор и оценява вероятността за победа като 80 до 20.

За да проверите дали валутният курс работи тук или не, трябва да използвате формулата:

K * P> 1

K – коефициент на букмейкъра

P – вероятност за резултат, който играчът е дал

В случай на победа получавате: 1.55 * 0.80 = 1.24. Това е повече от едно, затова букмейкър подценява шансовете на избрания отбор и скоростта ще е с наднормено тегло.

Сега трябва да изчислите възможните печалби. За това също има формула:

Печалба = P * (K – 1) * V – (1 – P) * V

P – вероятността за резултат, дадена от играч

K – коефициент на уебсайта на букмейкъра

V – сума на залога

Ако заложите на предполагаемия от букмейкъра мач, тогава печалбата ще бъде: 0.80 * (1.55 – 1) * 1000 – (1 – 0.80) * 1000 = 500.

Ето как се изчислява допълнителната печалба, ако използвате залог с висока стойност. Всеки залог може да бъде проверен ръчно, но е по-добре да получите имате файл с всички формули, предварително написани и да минете през номерата им внимателно.

Успех на всички!

Comments

comments