Стартират безплатни обучения за бъдещи бизнесмени в Благоевград

51801073_1164992170336081_2963041149452812288_n

Най-добрите идеи ще могат да търсят финансиране

 Безплатни обучения и консултации за разработване на бизнес план и управление на малък бизнес или неправителствена организация стартират от следващия месец в Благоевград. В обученията могат да се включат бъдещи бизнесмени без ограничения на възрастта, ученици, студенти, заети и безработни лица, които искат да започнат собствен бизнес.

Обученията включват няколко основни направления – генериране и валидиране на предприемачески идеи, планиране на бизнеса и финансирането му, юридически и счетоводни аспекти на управлението на фирмата, дигитален маркетинг. Лекторите и консултантите са водещи експерти в съответната област с опит в подпомагането на начинаещи предприемачи. Най-активните участници ще имат възможност да участват в Младежка предприемаческа борса, която се организира в края на годината в София и да представят идеите си пред потенциални инвеститори.

Обученията се организират от фондация „Каузи“ – една от водещите организации в областта на подпомагането на стартиращи предприемачи, която работи в тази насока от 2010 година. Фондацията организира Младежка предприемаческа борса – формат, който среща бизнес и социалните идеи с потенциалните им инвеститори. За 10 години с помощта на консултантите ѝ са разработени стотици идеи, а част от тях са намерили и финансиране.

Повече информация и подробности за предстоящите обучения ще бъдат дадени по време на информационна среща, която ще се състои на 20 февруари (сряда) от 15:00 часа на адрес: пл. „Георги Измирлиев“ №1, сградата на община Благоевград, зала 101.

Участието в информационната среща е БЕЗПЛАТНО с предварително записване по имейл.

За повече информация:www.kauzi.org или fondacia_kauzi@abv.bg

Comments

comments