С редица инициативи съветът по наркотични вещества в Благоевград отбелязва Международния ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик

droga

Общинският съвет по наркотични вещества Благоевград представи пред директорите на училищата в общината своите предложения по повод Международния ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици- 26 юни :

В периода от 17.06.2019 г. до 28.06.2019 г. ще бъде поставена изложба по превенция на наркоманиите в зала №5. По същото време в залата ОбСНВ Благоевград ще провежда срещи по превенция на наркоманиите с учениците, родителите и учителите от Благоевград и Благоевградска област, ще представи свои филми, мултимедийни презентиции и информационни материали в заявените от училищата и родителите часове.
От 17.06.2019 г. до 15.09.2019 г. ОбСНВ Благоевград започва лятна кампания по превенция на наркоманиите „Здравето – какво е това“ и „По пътя на страданието, за да открием пътя на спасението“. Всички желаещи ученици могат да се включат през цялата лятна ваканция всеки работен ден от 10.00 часа до 12.00 часа.

На 26.06.2019 г. ОбСНВ Благоевград ще проведе „Ден на отворените врати“ за всички подрастващи и граждани, които искат да получат информация за наркотиците и тяхното влияние върху човешкия организъм.

Comments

comments