Спокойни последни дни на 2018 година в Кюстендилска област

изтеглен файл

Спокойни са последни дните на 2018 година в Кюстендилска област, съобщиха от дирекция “Пресцентър и връзки с обществеността” на МВР.

Все пак кюстендилската полиция е имала работа. Нейни служители са задържали 44-годишен извършител на джебчийска кражба. Сигналът в полицията в Кюстендил е подаден от 59-годишна жена,  че на ул. „Тодор Каблешков“ в града неизвестен мъж й отнел мобилния телефон. При последвалите незабавни издирвателни действия служители на Районното управление – Кюстендил са установили  извършителя. По случая е започнато бързо полицейско производство, уведомен е дежурния прокурор.

Седем  пожара са гасили екипи на Районната служа „Пожарна  безопасност и защита на населението“ в Кюстендилска област в края на миналата седмица.

Един от тях е нанесъл щети. На 29 декември строителна неизправност  е причинила пожар в къща в с. Ваксево, изгорели са мебели, бяла, черна и компютърна техника, дървена обшивка и 10 квадратни метра  етажна конструкция. Спасени от огъня са 2 съседни сгради, няма пострадали хора.

Comments

comments