/СНИМКИ/ „Мостът на влюбените“ се руши на фона на арт инсталацията

MOST

most2

most3

 

Преди дни „Мостът на влюбените“ в Благоевград бе декориран с арт инсталация.

Цветната композиция е дело на Елизабет Талауер и носи името „Море от любов“. В социалните мрежи коментарите по повод инсталацията бяха разновидни. От типа на „Какъв кич, то хора не останаха в Благоевград, те декорират града с пеперуди, чадъри и пердета“, имаше и тук-там положителен коментар като „Мостът на влюбените е емблематично място за нашия град и трябва да бъде раздвижено“.

Читател на „Благоевград нюз“, изпрати снимки на моста, погледнати под един друг ъгъл. На фона на цветната инсталация, имаща за цел да краси емблематичното за благоевградчани място, то състоянието, в което се намира мостът, никак не е цветущо.

„Мостът на влюбените“ е в начален стадии на корозия и ако не бъдат взети навременни мерки, с напредване на времето положението и състоянието на съоръжението може да доведе до неприятен инцидент“, заяви гражданинът, изпратил снимките до нас.

Екипът на „Благоевград нюз“ ще се допита до компетентно лице за състоянието на „Мостът на влюбените“ и какви мерки са нужни за предотвратяването на нелеп инцидент за в бъдеще.

Comments

comments