/СНИМКИ/ Добрият пример! Илиан Томанов продава на търг златния си медал в подкрепа на Влади

medal

 

 

Владислав Кипров
Владислав Кипров

 

blg
Илиан Томанов

 

 

Европейският шампион от 2014 година Илиан Томанов обяви на търг златния си медал, а събраната сума ще бъде дарена за лечението на Владислав Кипров, за когото тече благотворителна кампания.

Илиан Томанов е златен медалист от Европейското първенство по таекуон – до , провело се в Беларус през   2014 година. Златното момче за втора поредна година хваща кръста на Йорданов ден в Благоевград и дава добър пример с каузата да продаде на търг златния си медал и да дари събраните средства за благотворителност.

Благотворителната кауза е в полза на Владислав Кипров, който се нуждае от животоспасяваща операция в Германия.

Ето и призива, който отправи в социалната мрежа златното момче Илиан Томанов :

Здравейте приятели,пиша Ви с молба. Молба за живот, коментари от сорта копирач или търсиш слава не желая просто подминете поста. Владислав Кипров има нужда от помощ, нищо друго няма значение преди всичко сме хора. Времето , в което трябва да се реагира е изключително малко. Продавам на търг най-ценният за мен момент в живота си, продавам златният си медал от Европейското първенство по таекуон-до в Беларус 2014 година. Тъй като няма време за търгове го правя тук. Най-голямата сума в коментарите до Понеделник ще получи медала, а сумата ще отиде изцяло и прозрачно за Влади. Моля всички приятели да споделят за да стигне до повече хора. Нека се подкрепяме в такива моменти най-важен е живота независимо на кой е.

Екипът на Благоевград нюз призовава всеки гражданин да дари каквато сума може, за да бъде спасен един човешки живот.

Дарителската сметка, по която може да превеждате дарения е:
Банка ОББ
IBAN: BG41UBBS8002107949540
Титуляр: Владислав Тодоров Кипров

Comments

comments