Славиша Стоянович е новият треньор на „Левски“

Словенецът Славиша Стоянович се е съгласил да стане треньор на „Левски“. Това обяви пред радио „Дарик“ собственикът и президент на клуба Наско Сираков. 50-годишният специалист пристигна във вторник вечер в София и вчера през целия ден води преговори, но вече е приел отправената му оферта да се завърне начело на отбора. Той преди води тима от юли 2018 до края на януари 2019 г.

Стоянович ще започне работа от понеделник, а „сините“ ще бъдат водени в съботното домакинство срещу „Локомотив“ (Пд) от досегашният помощник-треньор Живко Миланов. Той ще остане в екипа на новия наставник.

„Разговаряхме със Стоянович и уточнихме нещата по договора с него. Има малки технически въпроси и в понеделник ще го представим пред отбора и пред медиите. Преди това в събота ще гледаме двамата заедно мача ни с „Локомотив“ (Пловдив). От новата седмица Славиша започва работа с отбора“, потвърди Сираков.

Очаква се като асистент да се завърне и Димитър Иванков, който да отговаря за подготовката на вратарите. Двамата вече работиха за кратко заедно в „Левски“, в началото на 2019 г., малко преди Славиша Стоянович да напусне клуба.

 

Comments

comments