Силният отбор на ВМРО: Ще работим за добруването на всички жители на Благоевград

72260201_123959479003925_8873852481684111360_n

Готови сме да поемем отговорност за развитието на Благоевград и добруването на всички наши съграждани. Даваме дума да работим с всички сили нашият общ дом да стане по-добро място за живот – за достойни старини на нашите родители, за уютен живот на младите семейства, за успешна реализация на амбициозните и умните. Това обещание даде силният отбор от кандидати за общински съветници на ВМРО-БНД в областния център.

Отборът, воден от кандидат-кмета Иван Ризов, е категоричен, че са необходими смели стъпки за възраждането на Благоевград. Почтеност във всяка една сфера на работа на новия кмет и бъдещия общински съвет е основният ключ към успеха, убедени са кандидатите за местен парламент от ВМРО. Прозрачността и отчетността на управлението пък ще привлече доверието на инвеститорите към общината.

Никаква неравнопоставеност и привилегии при обществените поръчки. Адекватни икономически условия за привличане на бизнес партньори. Бързи административни услуги за всеки работодател. Облекчени данъци и такси за всяко бизнес начинание и изкореняване на практиката „работим само с наши фирми“ – това са другите обещания на съветниците и Иван Ризов.

Кандидатите за общински съвет от ВМРО са категорични, че местната власт трябва да си партнира тясно с местни граждански организации, които ще бъдат най-адекватният коректив на работата на общинската администрация.

„Време е да поканим гражданските организации, които се представляват от свободните граждани, а не от партийните активисти. Няма да толерираме обществени съвети и сдружения, съставени на партиен принцип и имащи политическа окраска. Смятаме, че е време бъдещият общински съвет да работи активно с гражданските организации от местната общност, които могат да бъдат полезни с идеи и решения за развитие на нашия общ дом”, категорични са кандидатите за общински съветници на ВМРО.

Чистият въздух, зелената околна среда и утвърждаването на Благоевград като образователен и културен център са останалите пироритети, залегнали в управленската програма на ВМРО.

С такъв отбор имаме шанса да преминем първи финалната лента и постигнем отлични резултати в изборите на 27 октомври, убеден е председателят на общинската партийна организация на ВМРО в Благоевград – Станимир Радулов, който е втори в листата. След него е Теодора Мичева, наследница на стар горноджумайски род, дал жертви в освободителни борби на Македония, обичаният здравен работник Мария Гошев, Мирчо Стойчев, командир на най-големия полк в Българската армия, и други уважавани и достойни благоевградчани.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments