Семейството на Бате Емо изразява огромна признателност към всички, подкрепили ги в най-трудния момент: Убедени сме, че и той благодари на всички ви от небето!

Без име

На 31 март скръбна вест почерни Благоевград – от този свят си отиде един прекрасен и истински човек, дългогодишният журналист Емил Михайлов. Той бе кореспондент и емблема на БТА от Пиринския край.

Бате Емо, както всички го познаваха, повече от година се бори с най-тежката диагноза – рак. За огромно съжаление не успя да спечели тази си най-тежка битка – битката за живота си.

Дни след смъртта му, семейството на Бате Емо – съпругата му Роси и двамата му сина, изказват огромни благодарности на всички, които са били до тях в този най-тежък момент.

„Искаме чрез вашата медия да благодарим на всички, които подкрепяха Емо до последния му дъх, и които не спират да подкрепят нас. В тези дни на болка, на най-голямата празнота, която сме изпитвали, изказваме своята признателност към Българска телеграфна агенция, към всички колеги на Емо от всички медии – радио, телевизия, вестници и електронни издания.

Огромни благодарности и към община Благоевград, към неговите съученици от 9-та Френска гимназия, състудентите му, приятели от казармата и много, много близки и роднини!

Благодарим, че бяхте до нас. Благодарим, че бяхте до него. Убедени сме, че и той сега благодари на всички вас от небето!“

Comments

comments