Седмичен хороскоп за 18-24 юни

3beeeb6ec58bfd6a1b942f2f6f4defeb

Овен- Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост от това до колко са истниски. Не се насилвайте да правите нещо, което не е по-вкуса ви. Няма да може да излъжете никого, но най-вече не лъжете себе си. Сряда е добър ден за смяна на посоката в професионален план. Четвъртък и петък са дни, в които е добре да се оглеждате за нови възможности за работа или професионално израстване. Решаванато на личните проблеми оставете за почивните дни, като осигурите романтична обстановка за целта.

Телец- През тази седмица е много важно да смените подхода. Това важи с пълна сила за въпроси, при решаването на които срещате трудности прекалено дълго време. Не си мислете, че по този начин ще изневерите на себе си. Става въпрос за положителна и наложителна промяна, която ще ви донесе доста дивиденти. Положителният ефект ще усетите и в личен план, където постъпка на половинката ви ще ви изненада приятно.

Близнаци -Не се колебайте да се включите в мероприятие със социална значимост. Освен доброто дело дейността ви ще ви помогне да създадете нови контакти, които в бъдеще ще са ви от полза. Помислете по какъв начин можете да ангажирате и семейството ви в новото ви начинание. След сряда поставете на първо място интересите на близките ви. Назрели са въпроси, които не може да игнорирате.

Рак -Тази седмица ще ви залее вълна от любов. Вие напълно сте заслужили щастието си, като сте си взели немалко поуки. Не оставайте да почивате на лаврите си, не и прекалено дълго. Може да станете още по-щастливи и не се съмнявайте в това. Планирайте пътуване в близките дни.

Лъв -Тази седмица някои ваши занемарени потребности ще напомнят за себе си. Погрижете се липсата им да не окаже влияние върху нервите ви и си дайте това , от което имате нужда. Отървете се от чувството за вина. За да са добре вашите близки вие също трябва да сте добре. Ако трябва го обяснете по най-миролюбивия начин.

Дева – През тази седмица ролята на самотния играч няма да ви донесе полза. Още в понеделник помолете ваши колеги да ви помогнат в изпълнението на задачите и разпределете отговорностите. Заложете на търпението и дипломацията. Прибързаните решения и действия може да ви донесат непоправими щети. В семействто също спазвайте добрия тон. Периодът не е подходящ за изясняване на отношения.

Везни- Колкото и добро решение да ви се предлага, ако интуицията ви подсказва, че нещо не е наред – не се съгласявайте. Не забравяйте, че пътят към ада е постлан с добри намерения. По-добре бъдете предпазливи, отколкото да вярвате на красиви обещания. Помислете как бихте да разчитате само на своите сили.

Скорпион- Който не опитва няма как да знае. Това правило ще важи за вас през новата седмица. Сега може да си позволите повече свобода и волности. Опитвайте, колкото е необходимо, докато не се убедите, че изборът ви е правилен и това е най-подходящо за вас. Понякога компромисите излизат прекалено скъпо, а и полученото не оправдава направените жертви.

Стрелец- Тази седмица е добре да си дадете малко почивка. Дайте си 2-3 дни безгрижност. Веднага след това ще ви се наложи да скочите в дълбоките води на професионалните задължения. Контрастът ще ви се отрази добре, защото в противен слуай може да се отегчите или от почивката или от прекомерната работа. Периодът е подходящ за закупуването на нови мебели или всичко, което ще допринесе за по-добрия облик на дома.

Козирог- Това е седмица за почивка. Всички опити за работа ще бъдат много трудни и почти неизпълними. Вместо да се тормозите е добре да поемете глътка морски или планински въздух. Времето е добро за промяна на хранителния режим, който ще ви помогне да свалите някой друг килограм. Опитайте се да въведете нови, по-зравословни навици на хранене.

Водолей- Това е седмица, в която от вас ще се очаква да дадете добър пример. Хората не чуват какво им се казва, а гледат какво правят другите. Заложете на тези думи и действайте повече. Периодът е решаващ за привижването ви нагоре по служебната стълбица. Не обещавайте неща, които не сте сигурни, че може да изпълните. Най-добре плетете кошницата си сами.

Риби- Тази седмица заложете на разнообразието. Скуката може да ви докара меланхолия от която трудно да излезете. Сега е време за действие. Направете всичко онова, за което до скоро не ви оставаше време. В средата на седмицата не се изкушавайте да намалите темпото. Няма да ви е лесно, но едва в петък ще може да приключите с нещата, които не може да отлагате повече. През почивните дни сте свободни да правите, каквото ви душа иска.

Comments

comments