С много емоции, вълнение и усмивки премина абитуриентският бал на първия випуск от ЦСОП „Св. Паисий Хилендарски“

С много емоции, вълнение и усмивки премина абитуриентският бал на първия випуск от Център за специална образователна подкрепа „Св. Паисий Хилендарски“. Това дължим на Марио Вачков, Васил Влахов и Иван Дракалийски.
Шестима абитуриенти, настанени в Център за настаняване от семеен тип за деца и/или младежи с увреждания, завършват образованието си в Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ с изнесено обучение в ЦСОП за първи път след промяната в закона за предучилищното и училищното образование от 2016 година.
За прическите на абитуриентите се погрижи Лора Цветкова, салон Jovany, елегантната визия и тоалетите на момичетата са дарени от Ваня Якимова, магазин Miss Me Store, а грим подари Мерилин Михайлова.
Кетърингът бе поверен на „Радост 2626“ ЕООД, сладкарница „Чори“, Raffy Bar & Gelato Благоевград, сладкарница “Lacasta”, закусвалня „Чифлика“ и „Парти пица“, а празничната украса бе направена от Юлиана Малючка. За страхотното парти отговаряха Dj Party Boy и Парти агенция „Бобо“.
Община Благоевград благодари на всички, които се включиха в прекрасната инициатива, заедно да направим деня на абитуриентите специален.

Comments

comments