/СНИМКИ/ Инвеститорът в Рупите Валентин Парапунов предупреждава протестиращи: „Искаш ли да изпратя да те докарат с лимузина при мен?“

888888

 

Изключително съпротивителната обществена сила в Петрич и региона против инвестиционните намерения за строеж на къщи със СПА в местността „Рупите“ разгневи инвеститора – петричкият бизнесмен Валентин Парапунов.

В групата „Спаси Рупите“ в социалната мрежа фейсбук Парапунов отправя предупреждения към инициаторите на съпротивата и администратори на групата. Днес още един от гражданите – инициатори на съпротивата също получава предупреждение – този път  за физическа саморазправа.

Красноречив в изказа си, Парапунов предлага „да изпрати лимузина“, замисълът на „предложението“ му може да се тълкува по няколко начина.  Използвайки цинизми и неприемлив език, особено когато иска да бъде приет като сериозен инвеститор, Парапунов демонстрира поведение, което по никакъв начин не може да се определи като нормално.

Ден по-рано бизнесменът пък заплаши със съд друг член на групата. Млада дама бе предупредена, че ще бъде дадена на съд, заради написани неверни, според Парапунов неща.

33828801_2130156647014269_1522591783609958400_n

 

 

 

Вероятно отпора, който инвестиционният му проект получава от обществото  изнервя бившия съветник от РЗС в Петрич Валентин Парапунов , но това не оправдава подобен тип поведение.

Припомняме, че намеренията за строеж на Парапунов в местността „Рупите“ предизвика напрежение. И докато представители на отговорните  местни институции твърдят, че всичко е законно, Благоевград Нюз още тази сутрин ви разказа за сериозни документални липси  по казуса – а именно, че строежът в Рупите не е съгласуван с НИНКН

Comments

comments