Рокадите в МВР продължават : Разбра се кой е новият шеф на СДВР!

хадйиеж

Досегашният шеф на Областната дирекция на МВР в Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев поема ръководството на Столична дирекция на вътрешните работи.  Това потвърди зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов по време на брифинг в ГД „Национална полиция“.


Директорското място в СДВР остана вакантно, след като Ивайло Иванов бе избран за главен секретар на МВР. Иванов беше официално представен от вътрешния министър Младен Маринов по време на празника на „Гранична полицията”, а на 20 декември стана ясно, че президентът Румен Радев е подписал указа за назначаване на Ивайло Иванов за нов главен секретар на МВР.  

Мястото на ст. комисар Георги Хаджиев в старозагорската полиция пък ще бъде заето от ст. комисар Стоян Стоянов. В областния град, комисар Стоянов бе представен от главния секретар на МВР Ивайло Иванов. 

Стоянов е в системата на МВР от 2005 година, завършил е две магистърски степени по Стопанско управление и право. До настоящия момент е заемал длъжността началник отдел Икономическа полиция в Столична дирекция на МВР. 

Новият шеф на старозагорската полиция увери, че няма да има промени в ръководния състав на ОД МВР Стара Загора, а приоритет в работата му ще бъде повишаване на разкриваемостта на престъпленията в региона. 

Comments

comments