Регионалната служба по заетостта обяви свободните работни места в Благоевградска област

860_c3d368f00701314b7df705afd7f8c899

Регионалната служба по заетостта обяви свободните работни места към момента в Благоевградска област.

Най – голям е броят им в общините Благоевград и Симитли –  458 места, но нито едно от тях не е за специалист с висше образование. Търсят  се най-много шивачки – 80 с основно образование, 50 арматуристи и 30 кофражисти с основно образование и опит. Средното образование е изискване за кандидатите за готвачи, сервитьори в барове и ресторанти, касиери, електромонтьори, електрозаварчици и други.

                  Дирекция “Бюро по труда” –  град  Благоевград

                  телефони за връзка 073/ 88-67-10 и 073/88-67-02

Бюрото по труда в град Гоце Делчев обяви 7 места за специалисти с висше образование. Те са за един учител по физика, един по изобразително изкуство, за един учител в детска градина и за четири медицински сестри. Останалите 153 места са за специалисти със средно и по-ниско образование –  60 шивачи на мъжко/дамско облекло, оценители на облекла, гладачи, машинни оператори за шиене на облекла и обувки. Търсят се още санитари, детегледачка, сезонни работници в горското стопанство.

                   Дирекция “Бюро по труда” –  град  Гоце Делчев

                    телефон за връзка 0751 / 61261

Седем свободни места за лекари са обявени в Разложко. По информация на Бюро по труда в град Разлог има работа за двама лекари в Спешен център,  за един лекар – специалист по инфекциозни болести, за двама анестезиолози  и двама  хирурзи. Останалите обявени 232 свободни работни  са за хора със средно и по-ниско образование. Най-търсените са сервитьори, готвачи,  камериерки и строителни  работници.

                  Дирекция “Бюро по труда” –  град  Разлог

                   телефон за връзка 0747/80-903

Само едно работно място за висшист обяви Бюрото по труда в град  Петрич. То е за технолог – облекло.  79 са свободните работни места за специалисти със средно и по-ниско образование – основно шивачи, международни шофьори, монтьори.

                  Дирекция “Бюро по труда” –  град  Петрич

                   телефон  за връзка 0745/ 2-11-52

Бюрото по труда в град Сандански обявява 4 места за висшисти – за медицинска сестра, агроном, рехабилитатор и отчетник в счетоводство. 126  са места за специалисти със средно и по-ниско образование – шивачки, обслужващи бензиностанция, касиери, шофьори.

                  Дирекция “Бюро по труда” – град  Сандански

                  телефон за връзка 0746/ 3-09-24

Comments

comments