Регионалната фармацевтична колегия в Благоевград преизбра за свой председател Константин Качулев

x8pfb61w_400x400

На свое отчетно-изборно събрание, Регионалната фармацевтична колегия в Благоевград преизбра за свой председател магистър-фармацевта Константин Качулев, доктор по медицина.

По този повод в официално съобщение до медиите, се казва, че за заместник-председател на Управителни съвет на колегията е избрана Елица Петрова-Кирлиева, за секретар – Евгени Антонов, за членове – Мария Димчева, Милка Николова, Цецка Алексиева-Джабирова, Цветомир Танев, Антония Николова и Катина Илчова.

За председател на Контролна комисия на Регионална фармацевтична колегия в Благоевград е избрана  Валентина Пешева, а за членове – Невена Узунова и Илия Спасов.

Комисия по етика и качество оглавява Невяна Чонева, а членове са  Христина Чимева, Виктория Вятрова, Виолина Бозданска и Марияна Балтаджиева.

„Ръководството на Регионална фармацевтична колегия в Благоевград благодари за добрата работа с институциите за предходния мандат, в лицето на РЗИ, РЗОК, Окръжен съд – Благоевград и други и се надява на още по-продуктивно сътрудничество“, пише още в съобщението.

От фармацевтичната колеги декларират, че „фармацевтична колегия и фармацевтичната общност в Благоевград са били винаги отворени за проблемите на гражданите и в частност пациентите, като в плановете на сегашното ръководство влиза засилване на сътрудничеството по теми на фармацията и здравеопазването, с обществеността и с неправителствени организации, включително тези на лекарите и денталните лекари“.

Снимка:Twitter

Comments

comments