Радев до Тръмп на първа линия

Президентът на България Румен Радев до Доналд Тръмп на общата снимка преди официалната вечеря на лидерите на НАТО в Лондон.

Приемът, даван от Нейно Величество Кралица Елизабет II в Бъкингамския дворец, е в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО, както и от приема на „Даунинг стрийт“ 10 за ръководителите на делегациите, даван от министър-председателя Борис Джонсън.

 Президентът Румен Радев, съпругата му Десислава Радева и водената от него делегация пристигнаха вчера в Лондон за участие в двудневната среща на върха на НАТО, чиято същинска част започва днес.

БГНЕС
БГНЕС

На общата снимка преди приема по случай 70-годишнината на Алианса президентът Румен Радев е разположен до американския си колега Доналд Тръмп. Над него е премиерът на Северна Македония Зоран Заев, а от другата му страна – министър-председателят на Белгия Софи Уилямс.

БГНЕС
БГНЕС

До Тръмп е британския престолонаследник принц Чарлз, а домакинята – кралица Елизабет II е разположена централно. Между тях е седнал генералният секретар на НАТО – Йенс Столтенберг.

Източник:dariknews.bg

Comments

comments