Pulse Therme в с. Баня приема местни жители с 40% отстъпка

Най-големият минерален СПА център на Балканския полуостров със специален комплимент за жителите на Банско, Разлог, Добринище, Баня и региона.
Ако сте жители на село Баня и населените места в региона, вече може да посещавате Pulse Therme с отстъпка. Всички хора от населените места в района – Банско, Разлог, Добринище и др. получават специална отстъпка от -40% за вход в СПА перлата на България.
Разположеният в село Баня СПА център е най-големият по площ не само у нас, но и на целия Балкански полуостров и впечатлява със своите открита и закрита част, няколко уникални типа парни бани и сауни, зони за релакс и уединение и с обособения си кът за храни и напитки Aperi Therme Drink&Taste.

Достъпът до Pulse Therme е свободен за гостите на 5-звездния Grand Hotel Therme, а външни посетители може да влизат с полудневни или целодневни пасове. Тяхната цена вече е преференциална за местните жители и те ще могат да се възползват от посочената отстъпка при удостоверяване на своето жителство на рецепцията на СПА центъра.

Всички басейни и СПА съоръжения в Pulse Therme се захранват изцяло с минерална вода от с. Баня. Огромната за района инвестиция вече започва да се възвръща и, логично, местните жители получават шанса да използват специални отстъпки, за да се насладят на един ден с уникални за България СПА и уелнес преживявания.
Pulse Therme работи целогодишно и приема посетители през всеки ден от седмицата. В петък и събота СПА центърът работи с удължено работно време и се организират Live DJ партита със светлинно шоу, а често край големия външен минерален басейн звучат изпълнения на живо на гостуващите саксофонисти.
Местоположение Pulse Therme:

 

Comments

comments