Пролетта и планината – една страхотна комбинация

 

Ваканция, бягство от стреса на града или просто заслужен отдих в любима дестинация! Вълнението за нея започва още в  момента, в който се появи в мисълта и плановете ни. Често пъти се питаме, коя е правилната посока, дали е добре да поемем към място, извън комфорта на характерния за него сезон.

Може би мнозина са се замисляли например, дали би било добре да се почива в планината , извън ски сезона?! – Ето няколко насоки, които със сигурност ще Ви дадат посока …

 

Банско и регионът

 

Банско е сред курортите, които най-силно привличат туристите с уникална природа,

множество забавления и страхотни писти. Гостите на региона могат да се насладят на изключителни пейзажи и чудесен кулинарен колорит, характерен за тази част на България. Пролетта тук е цветна и пълна с живот! В този период, градът е домакин на традиционни фестивали и предлага на своите гости празненства и вълнуващи емоции.

Банско е пресечна точка на богата история и модерно съвремие, които се преплитат в съвършенна хармония. Точно тази плетеница с богати традиции и култура, привлича и омагьосва туристите със своята автентичност и красота. Елате и сами ще се уверите в това! И малко след като навлезете в града, ще Ви посрещне уютният Гранд Хотел Банско. Удобно разположен, на пешеходно разстояние от адмиснистративния център на града, но и достатъчно далеч от туристическия шум. В хотела има традиция да се организират приключения и интересни посещения в региона, които със сигурност ще допълнят ваканцията Ви с много колорит.

Ранна пролет в планината

 

През ранната пролет, природата тук е вълшебна. На места новият сезон си проправя път, сред планината и разлиства леко-полеко своите цветове. От друга страна , обаче, зимата категорично отказва да се „предаде“ лесно и мощно заявява присъствието си по планинските била и върхове. Именно тази хармония между сезоните придава вълшебство на този район. Ето това е една от основните причини, точно този период да привлича любителите на зимните спортове и тези, които предпочитат безкрайните разходки сред природата. И в двата случая ще останете доволни. А нашето любимо предложение за хотелски уют- Гранд Хотел Банско е позициониран фантастично и още с поглеждането сутрин през прозореца, пред Вас ще се открие най-зареждащата и уникална гледка към връх Вихрен, която ще ви омагьоса и ще ви вдъхнови д я покорите.

 

Удобствата, които заслужавате

 

Изискан вкус и прекрасна природа – любимо съчетание! Лайт мотив, заложен във философията на  Гранд Хотел Банско. С времето комплексът се налага като предпочитан хотел и то не само през зимата, привлича и като и място с отлично ULTRA ALL INCLUSIVE меню, първокласно СПА изживяване и разнообразна програма за своите гости.

 

Казват, че денят се познава по сутринта и ако това е вярно, то значи „царската закуска“ в Гранд Хотел Банско , определено ще постави едно добро начало на деня.

А за да си подарите истинско пролетно зарждане, след пълноценна разходка сред природата, се отдайте и на разпускащ СПА релакс и тонизиращи процедури от доказани специалисти.

 

Без значение дали ще почивате с цялото си семейство или ще се отдадете на романтична почивка за двама, в Гранд Хотел Банско ще се погрижат за пълноценно прекараното време. Със своята богата палитра от възможности за релакс и развлечения, всеки ще открие своите начини за добре изкарана почивка. Колкото до децата, не се тревожете, в големия детски център на хотела, те със сигурност ще намерят куп интересни забавления.

Е, вярваме, че сме успели да Ви дадем посока или поне възможност да помислите за заслужен отдих!  Да избягате от ежедневието и да се оттърсите от стреса е невероятно и много зареждащо удоволствие. Колкото до планината… тя винаги е готова да Ви очарова, с много красота, величие, чист въздух и възможности за релакс.

 

Comments

comments