ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ – ела на концерт!

5d75106e6b275cba5bd4580d90110df0_XL

Ела на концерт! И дай сила на една надежда – надежда най-чиста, най-човешка! Ела в петък, 19-ти април, от 17:30 часа в спортната зала в град Симитли. Има повод: има концерт на едни от най-обичаните в Симитли изпълнители – Борис Дали, Румяна Попова, Кирил Костов, Снежина Андреева. Всъщност има смисъл в повода: правим „Пролет за Станислав“. Концертът е благотворителен, за да съберем необходимите на Станислав Ильовски пари, за да плати таксата за второто преливане на стволови клетки, което ще му даде шанс да стъпи на краката си. За първи път.

От няколко седмици събираме всички в Симитли дарения за Станислав. Вече е събрана почти половината сума. Добър пример още в самото начало даде нашия депутат Стефан Апостолов, в понеделник децата ни ни трогнаха с благотворителен кулинарен базар в училище. Закуските им в голямото междучасие бяха от специалния щанд, а всичко, което децата платиха, е за Станислав.

КОНЦЕРТЪТ Е В ПЕТЪК: Борис Дали, Румяна Попова, Кирил Костов, Снежина Андреева, Ансамбъл „Веселие“ ни събират в спортната зала, за да съберем пари за поредното изпитание пред Станислав Ильовски и семейството му.

5 лева е най-малкото добро, което можем да дадем за Станислав. А когато го видим на крака – с усмивка ще въздъхнем… че може би и от нас има за този много голям успех в живота на Станислав.

Станислав Ильовски е 24-годишен, заболяването му е, на разбираем език за всеки, увреждане на крайниците, което увреждане не позволява самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника –WV Hospital в Турция, Истанбул е направено първото вливане на стволови клетки на Станислав. Това му дава изключителен шанс за значително подобрение. На 22-ри април предстои ново вливане, чието въздействие ще е решаващо за следващите. За това събираме парите.

Comments

comments