/СНИМКИ/ Президентът Плевнелиев в Благоевград: Борисов взе бързи и ефективни мерки, скандалът с апартаментите на властта няма да повлияе върху резултата на евроизборите

dav

Президентът Росен Плевнелиев дойде в късния следобед днес в Американския университет в Благоевград, за да връчи отличията на най-добре представилите се студенти в дебата за Европейския съюз и работата на европейските институции. В рамките на няколко дни те влязоха в ролята на европейски лидери и потърсиха решения на въпроси, свързани с интегрирането на Западните Балкани. „Аз вярвам, че европейското и демократичното развитие на България  е завет, за който си заслужава да се работи и това е смисъл за цял живот“, каза пред младите хора Плевнелиев.

Само за „Благоевград нюз“ той коментира обявената днес листа на ГЕРБ и СДС за членове на Европейския парламент с думите: “Харесва ми, че ГЕРБ и СДС са заедно на евроизборите, пожелавам им успех. Що се отнася до досегашните евродепутати на ГЕРБ  – те направиха изключителен мандат и аз се гордея с тях“.

Според Росен Плевнелиев скандалът с апартаментите на властта  няма да повлияе върху резултата от евроизборите на 26 май, защото „Борисов взе бързи и ефективни мерки“.

dav

Comments

comments