През уикенда в Пиринско: Няколко души пострадаха при катастрофи

lineika_112

Няколко души пострадаха при катастрофи в Пиринско през уикенда.

На 04.10.2019г. около 08:00 часа на пътя между село Скребатно и село Огняново е станало ПТП, при което лек автомобил „Митсубиши Паджеро“ с 45-годишен водач от село Рибново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в дясно от пътното платно и се преобръща. Пострадали са: водачът на автомобила, който е с натъртване в областта на гърба и врата и 21-годишна жена от с.Рибново, пътуваща в автомобила, която е с болки в главата.

На 04.10.2019г. около 09:40 часа на път II-19 между град Добринище и село Места, лек автомобил „Алфа Ромео“ с 22-годишен водач от село Кавракирово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от град Добринище към село Места, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 52-годишен водач от село Лъжница. При инцидента са пострадали: 2-годишно момиченце, което е с комоцио, 57-годишна жена, която е с фрактура на две ребра и рана на главата и 60-годишен мъж, който е с фрактура на седем ребра. И тримата пострадали са от село Брезница и са пътували в лекия автомобил „Фолксваген Голф“. С хематом на лявото око е пострадала и 42-годишна жена от град Дупница, която е пътувала в лекия автомобил „Алфа Ромео“. С техническо средство е установено наличие на 0,51 промила алкохол в издишания въздух на 52-годишния водач на лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

На 04.10.2019г. около 16:00 часа на път II-19 между град Разлог и град Симитли, лек автомобил „Субаро Форестър“ с 69-годишен водач от град Симитли, извършвайки неразрешена маневра за движение в обратна посока е ударен странично от автобус „Темса Турмалин“, движещ се по редовна пътна линия. С фрактура на две ребра е пострадал водачът на лекия автомобил, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 05.10.2019г. около 13:35 часа на кръстовище, образувано от улица “Първи май“ и улица “Теменуга“ в град Сандански, лек автомобил „Дачия Дъстър“ с 40-годишна водачка от град София, движейки се по улица “Теменуга“ не спира на пътен знак Б2, навлиза в кръстовището и допуска ПТП с движещ се по път с предимство лек автомобил „Опел Астра“с 53-годишна водачка от град Сандански. При инцидента, с натъртване в областта на гърдите, е пострадала водачката на лекия автомобил „Опел Астра“.

Comments

comments