Прекрасна семейна почивка в планината

Преди да изберете хотел за вашето любимо семейно бягство от градския стрес, има няколко характеристики, които да търсите, за да сте сигурни, че избирате правилното място, на което цялото семейство да има пространството  и удобствата, които ще позволят на всеки да се наслади на чудесно прекарано време с тези, които най-много обича.

По това време на годината, особено приветлива за хората е планината – не много натоварено с туристи, кристално чист въздух и чудесни оферти от добрите хотели. Остава само да изберем най-доброто място за цялото семейство.

Нека се отправим към красивия Пирин, на който зимата все още е оставила лекия си отпечатък, който придава още повече красота на планинските склонове. Не може човек да спре да им се наслаждава. В подножието на тази красота е Банско – курорт с много възможности за отдих и забавления, които със сигурност ще Ви допаднат. Тънкостта да бъдеш предпочитано място, което да връща гостите си отново и отново, се крие в малките детайли. Да посрещнеш госта си като приятел, да му предложиш незаменими СПА изкушения и несравними удобства, както и да го нахраниш добре. И точно тези три елемента ни доведоха до любимия Гранд Хотел Банско. Нашият домакин, винаги готов да предложи най-доброто.

Красивият комплекс от семейството на Grand Hotel Resort, Гранд Хотел Банско е разположен  съвсем в началото на град Банско, но откриващ пред своите гости „гледка за милиони“ към величествените върхове на Пирин планина.

Хотелът е отличен вариант за семейство с деца. Още с влизането ,прави впечатление просторът и светлината, които предлага Лобито. Елегантно и стилно подредено – чудесно място за чаша ароматно кафе или просто приятен разговор.

Характерен стил и отличен вкус правят впечатление, още щом прекрачите прага на хотела! Именно това е линията, която следва Гранд Хотел Банско в поддържането на своята визия. С времето те се налагат като място с отлично All Inclusive предложение за своите гости. А когато говорим за добра храна, не може да не отбележим, че това е едно от най-важните неща, които търсим, особено, когато плануваме почивка с цялото семейство. Вкусната храна в хотела, представена по невероятен начин, не само впечатлява гостите, но и поставя високо летвата, по отношение на качество и разнообразие на All Inclusive, не само в региона , а и изобщо в страната.

И след като оценихме храната, ще насочим вниманието си към Спа зоните – царството на релакса. И веднага бързаме да споменем, че тук, децата не са „persona non grata”, а точно обратното. За тях е предвиден специален детски басейн, чиято дълбочина е съобразена с детския ръст. Възможностите за почивка, на които може да се насладите и то без да се налага да напускате територията на хотела са изключително разнообразни. Множество спа зони и процедури за цялото семейство са толкова привлекателни, че дори и прищевките на времето, по това време на годината не биха били причина за лошо настроение.

Когато говорим за настроение, не можем да не добавим и удоволствието от избор сред добре подбрани напитки и удобно разположени в креслата на елегантния Lounge Bar. Чудесно време, за споделяне на приятни вечери, докато децата са щастливи на „ръка разстояние“ в удобния и цветен детски център.

Сега е времето, на хармония между сезоните. Период, който привлича любителите на зимата и тези, които предпочитат безкрайните разходки сред природата. И в двата случая ще останете доволни. А нашето категорично предложение за домакин е Гранд Хотел Банско.

Колкото до планината… тя винаги е готова да Ви очарова, с много красота, величие, чист въздух и възможности за почивка . Не забравяйте да вземете и децата!

Не забравяйте да вземете и децата! Няма нищо по-хубаво от щастливи деца и спокойни родители. Споделените семейни моменти са безценни!

Comments

comments