PR-ът на екипа „Камбитов” Добряна Христова назначена в новия инспекторат в общината в Благоевград

Около 30% от екипа на „Обществен ред и сигурност“ към благоевградската общинска администрация са освободени, след като от понеделник влезе в сила новата структура в кметството. С нея звеното се закрива и функциите му с допълнителни ангажименти се прехвърлят на инспекторат към дирекция „Екология и чиста среда“, който предстои да се сформира.

 

Съкратени са Б. Стаменов, В. Стефанов, Ж. Олев, Б. Щерев, както и Мария Тодорова и Ирена Малчева. Служебните си задължения продължават да изпълняват шефът на звеното Явор Христов, който вчера се върна на работа от отпуск и все още не е ясно дали ще остане на работа, или не, Н. Николов, Б. Павлов, Кристиян Апостолов и Г. Гергьовски. Единствено Явор Христов е с висше образование, болшинството са от екипа, когато ръководител на звеното бе отстраненият от Румен Томов Кирил Манов.

 

Отново на работа в общината е назначена PR-ът на екскмета Атанас Камбитов – Добряна Христова, която напусна при смяната на управленския екип след изборите през есента на 2019 г. Тя пък заема длъжността експерт „Връзки с обществеността“, но към новия инспекторат, и е на пряко подчинение на директора на дирекцията инж. Диана Стефанова./струма/

 

 

 

Comments

comments