Поставката „Застреляй идиотите“ в Разлог на 30-ти януари

застреляй идиотите

„Застреляй идиотите!“ можете да видите в читалището в Разлог на 30 януари от 18:30 часа. Постановката е на Театрално Музикален Център Кърджали. В ролите са Елен Колева, Русалина Майналовска, Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев.

Смехът и изненадите започват от първата минута и продължават, след като се приберете вкъщи.
Може ли една служителка в бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най-лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари. Една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, ветеран от войната. Коя война и той не знае.
„Застреляй идиотите!“ е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Действието ескалира.
Ситуациите се натрупват и не дават време за почивка. Нито да се осмислят… Но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.
В „Застреляй идиотите“ няма да видите нищо пошло, просташко и нищо скучно. Ще видите само истиснски свеж хумор, колоритни образи и неклиширани ситуации – абсолютни истински – толкова истински, сякаш ги сънуваш. Е, може накрая и да пророните една сълза, но да е малка и бърза, защото ще следват аплодисменти.

Comments

comments