С пожар и опит за самоубийство започна новата седмица в Кюстендилско

15226454_10207885519356012_1085869866_n

На 16 септември, малко преди 3.00 часа е подаден сигнал в пожарната в Кюстендил за горящ автомобил в с. Ябълково. По информация на Катя Табачка, говорител на Областната дирекция на МВР – град Кюстендил,  пожарът е угасен , но автомобилът – БМВ, паркиран пред дома на собственика, е изгорял. Спасени са обаче други 3 автомобила, паркирани наблизо. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място за установяване на причините за пожара, по случая е започнато досъдебно производство в РУ-  Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

В РУ – Дупница е заявено унищожаване на 7 овощни дръвчета в частен имот в град Бобошево. Извършен е оглед на място от дежурна полицейска група, по случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Самоубийствен  скок от третия етаж на къщата си е направил 76-годишен мъж от град Дупница. Бил е настанен в болница, където е починал. При извършения оглед на място служителите на РУ- Дупница следи от насилие не са установили. По случая е започнато досъдебно производство, под наблюдението на дежурен прокурор.

Comments

comments